اتفاق نگران کننده در تجارت چای/ صادرات چای با قیمت یک دلار، واردات با بیش از ۵ دلار!

folder_openاخبار
commentبدون دیدگاه
Rate this post

?مدیر اجرایی سندیکای کارخانه‌های چای شمال کشور معتقد است؛ اتفاقی شوم در تجارت چای کشور در حال رخ دادن است که نیازمند بررسی از سوی مسئولان نظارتی و ذی ربط دارد.

?صادق حسنی میزان پرداخت مطالبات چایکاران را ۹۰ درصد از مجموع مطالبات عنوان کرد و افزود: وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران در سالجاری بسیار خوب بوده است و کارخانجات چای در بسیاری از موارد مطالبات چایکاران را زودتر از زمان مقرر پرداخت کردند.

?میزان صادرت چای به امارات ۱۱ هزار و ۴۵۰ تن و واردات از این کشور را ۴ هزار و ۷۲۳ تن است و نرخ صادرات هر کیلوگرم چای به این کشور یک دلار و ۴۲ سنت و واردات ۴ دلار ۶۱ سنت است.

?میزان صادرات چای به کشور ترکیه نیز یک هزار ۶۷۶ تن با میانگین قیمت یک دلار ۳۸ سنت و میزان واردت ۲ هزار و ۱۷۹ تن با نرخ ۵ دلار ۲۴ سنت است.

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

Language